ALT DE LA IMAGEN

Thor

Colorat de design de Thor

Planse de Colorat de Thor

Pagini de colorat de Thor pentru tine de a picta culorile și să se distreze în fiecare zi pe site-ul nostru da culoare pentru imagini alb-negru. Petrecere a timpului liber on-line și zona de divertisment.

Planse de Colorat de Thor

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Plansa de Colorat recomandat de Thor

Plansa de Colorat Thor Odinson

Plansa de Colorat Thor Odinson

Acest super-erou este, de asemenea, cunoscut ca Thor, fiul lui Odin pentru că el este fiul lui Odin, tatăl tuturor. În acest desen, puteți colora liber Prințul de Asgard, moștenitorul tronului. În filmele de la Hollywood, este actorul Crish Hemsworth, care joacă acest personaj de benzi desenate. Acum vă pute5 ... Citeşte mai mult

Pagini de colorat de Thor pentru a picta

Pagini de colorat de Thor

Nou în Thor

Thor

Pagini de Colorat pentru gratuit în limba română despre Thor și conexe Thor este fiul lui Odin, și este un super-erou Marvel Comics. El este inspirat de Dumnezeu din mitologia nordică sau mitologia nordică. În aceasta, el este zeul tunetului în religie germanic. Thor este unul dintre locuitorii din regatul Asgard, unde locuiesc, de asemenea, mama lui Frigga și Odin tatăl său, cunoscut sub numele de tatăl tuturor, fratele vitreg al lui Loki, și războinici Asgardian numit Sif, Fandral, Hogun și Volstagg. În această categorie veți găsi mai multe pagini de colorat de acest super-erou, atât filme de la Hollywood (interpretat de Chris Hemsworth) și unele ilustrații din benzi desenate. Puteți colora, de asemenea, alte personaje din serie. Distreaza-te cu desene pentru a imprima de Thor, sau ilustrații color ale super-erou preferate cu aplicația noastră on-line, fără a descărca nici un software.

Pagini de Colorat de Thor pentru a picta imagini pline de culoare de pe Internet gratuit. Imagini imprimabile de Thor. Thor este un personaj Marvel, care în prezent a jucat în mai multe filme, care ii poarta numele. El are, de asemenea, a jucat în filmul The Avengers, alături de alți supereroi, cum ar fi Iron Man, Captain America, Hulk, Hawkeye și Black Widow. În film, actorul care a întrupat, Fiul lui Odin a fost Chris Hemsworth. Datorită acestor filme a realizat, de asemenea, o mare faima actorului Tom Hiddleston, care reprezintă Loki, fiul adoptat de Odin și fratele vitreg al lui Thor. În Thor: The Dark Lumea cere Loki de ajutor, în ciuda faptului că dușmanul său, de a învinge Malekith și armata sa de elfi întuneric. Pe Pământ, prințul de Agard ascunde identitatea sub numele de Dr. Donald Blake. Personaj de benzi desenate a fost creat de Stan Lee, cu Larry Lieber și Jack Kirby.. Aici aveți imagini alb-negru pe linia de Thor pentru a picta și culoare în limba română, fără a fi nevoie să descărcați nimic sau să instalați nimic pe computer. Desene noi de Thor și desenele cele mai bune copiilor. Pagini de colorat de Thor pe care le puteți vopsea de pe computer sau de a le imprima și culoarea acestora de mână. De asemenea, puteți descărca în computer imagine pentru a imprima și culoarea toate timpurile pe care le doriți.