ALT DE LA IMAGEN

Dragon Ball

Colorat de design de Dragon Ball

Planse de Colorat de Dragon Ball

Pagini de colorat de Dragon Ball pentru tine de a picta culorile și să se distreze în fiecare zi pe site-ul nostru da culoare pentru imagini alb-negru. Petrecere a timpului liber on-line și zona de divertisment.

Planse de Colorat de Dragon Ball

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Plansa de Colorat recomandat de Dragon Ball

Plansa de Colorat Majin Boo

Plansa de Colorat Majin Boo

Deși mic Boo poate părea un copil (prin urmare, este, de asemenea, cunoscut sub numele de Copil Buu), faptul este că este forma perfectă și originală de Majin Buu. Acesta este ultimul modul în care acest personaj apare în anime Dragon Ball Z, atunci când lupta în Goku lui Super Saiyan 3 (Goku în a treia formă ... Citeşte mai mult

Pagini de colorat de Dragon Ball pentru a picta

Pagini de colorat de Dragon Ball

Nou în Dragon Ball

Dragon Ball

Pagini de Colorat pentru gratuit în limba română despre Dragon Ball și conexe Seria de desene animate anime cel mai faimos din toate timpurile vine cu colorat ea. Dragon Ball, de asemenea, cunoscut sub numele de Dragon Ball, este o serie anime create de Akira Toriyama. În această serie de desene istoria Japoniei de Goku si prietenii lui de cont. Unele dintre ele aparțin unei rase puternic de luptători, Saiyanii, care sunt caracterizate prin schimbarea culorii parului la galben când se obține o mare putere. Aici veți găsi desene pentru colorat dintre cele mai importante personaje, cum ar fi Vegeta, Trunks, Gohan, Goten și Piccolo, iar unele fuziuni ca Gotrunks (sau Gotenks), Vegetto sau Gogeta. De asemenea, villains ca Cell, monstrul Buu sau Freeza au desenele lor pentru colorarea în această categorie.

Pagini de Colorat de Dragon Ball pentru a picta imagini pline de culoare de pe Internet gratuit. Imagini imprimabile de Dragon Ball. Seria Dragon Ball este împărțit în mai multe părți, cunoscut sub numele de Dragon Ball Z și Dragon Ball GT, dar, de asemenea, a fost făcut mai multe filme. În ultima vreme a existat o versiune HD remasterizata a seriei, precum și versiunea Dragon Ball Kai, care este actualizarea Dragon Ball Z cu un stil de curent și reînnoită de animație. Există multe obiecte derivate si merchandising din aceasta serie anime, și că a fost un mare succes în întreaga lume începând cu anii \'90, și chiar și astăzi încă mai are mulți adepți, de asemenea, în lumea jocurilor de luptă. În toate, seria de desene animate format din 606 episoade, atunci când toate seriile lor.. Aici aveți imagini alb-negru pe linia de Dragon Ball pentru a picta și culoare în limba română, fără a fi nevoie să descărcați nimic sau să instalați nimic pe computer. Desene noi de Dragon Ball și desenele cele mai bune copiilor. Pagini de colorat de Dragon Ball pe care le puteți vopsea de pe computer sau de a le imprima și culoarea acestora de mână. De asemenea, puteți descărca în computer imagine pentru a imprima și culoarea toate timpurile pe care le doriți.